Levendularoma

Kapcsolat

1119 Budapest, Etele u.28.

LevendulAroma | Báj, Szépség, Harmónia | kozmetikumok - kezelések

SHR tartós szőrtelenítés: próbáld ki a hatékony megoldást!

SHR tartós szőrtelenítés

Szeretnél könnyedén megszabadulni a zavaró szőrszálaktól? Válaszd a tartós szőrtelenítést, amivel időt, energiát nyerhetsz, foglalj időpontot még ma!

Nagyon sokan küzdenek a zavaró szőrszálakkal, és sajnos az esetek nagy részében nem igazán hatásos az epilátor vagy gyanta alkalmazása. A fájdalmas szőrtelenítési procedúrák ráadásul rengeteg időt, energiát is felemésztenek.

Amennyiben Te is régóta küzdesz a zavaró szőrszálakkal, és szeretnél végre hatékony módszerrel búcsút mondani nekik, érdemes kipróbálnod a SHR tartós szőrtelenítést. Az új szolgáltatásunk több vendégünk problémáját tudja orvosolni, amellyel rengeteg időt, energiát meg lehet spórolni, azonban nem csupán ezért érdemes hozzánk fordulnod.

A tartós szőrtelenítéshez használt SHR technológia napjaink egyik leghatékonyabb opcióját kínálja ezen a területen. Az eljárás a szőrtüszőket fokozatosan melegíti fel, ez pedig nem jár semmilyen rossz, fájó érzéssel. 

A technológia akár szőke, világosabb szőrszálak esetében is alkalmazható. Az SHR szőrtelenítés során a bőr nincs kitéve veszélyeknek, sérüléseknek. 

Ha bővebb információkra lenne szükséged, keress bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken!

Scroll Up

Facebook

Azonnali elérhetőség
Tel:
06-20 / 511 3662
Email:
info@levendularoma.hu