Levendularoma

Kapcsolat

1119 Budapest, Etele u.28.

LevendulAroma | Báj, Szépség, Harmónia | kozmetikumok - kezelések

Mire van szüksége az arcbőrnek nyáron?

kozmetikai arckezelés

Milyen jellegű törődésre van szüksége az arcbőrnek a nyári hónapokban? A tél hideg levegője kiszárítja a bőrt, a nyár pedig a káros UV sugárzás veszélyei miatt kritikus évszak.

A nyár napsütésben bővelkedik, ugyanakkor a bőrt éri klóros víz vagy sós víz is a nyaralások idején. A  kozmetikai arckezeléseknek ilyenkor kiemelten kell foglalkozniuk a hidratálással, a regenerálással és a védelemmel is.

Az évszak nem az erős hámlasztásnak kedvez, de ilyenkor is lehet kíméletesen alkalmazni, mert a bőrnek jót tesz, ha az elhalt hámsejtektől megszabadul. Az arcbőrnek vitamindús, hidratáló pakolásokra van szüksége, de kedveltek a hűsítő, frissítő kezelések is. A tisztító kezelés különösen ajánlott, hiszen a sok napkrém, az izzadás és a szennyeződések gyorsabban eltömíthetik az arcbőr pórusait és csúnya mitesszereket okozhatnak.

Az arckezelést kozmetikai szalonunkban előre egyeztetett időpontban tudjuk elvégezni minden kedves vendégünknek. Érdeklődj a szabad időpontokról a honlapunkon szereplő telefonszámokon!

Scroll Up

Facebook

Azonnali elérhetőség
Tel:
06-20 / 511 3662
Email:
info@levendularoma.hu