Levendularoma

Kapcsolat

1119 Budapest, Etele u.28.

LevendulAroma | Báj, Szépség, Harmónia | kozmetikumok - kezelések

Esküvő

 

,,A szépség egy hozzáállás. Nincs semmilyen titok. Miért olyan gyönyörű minden menyasszony? Azért, mert az esküvőjük napján törődnek a külsejükkel….”
Estée Lauder

Kedves Menyasszonyok!
….fontosnak tartom a mennyegzőre való felkészülést, testileg-lelkileg. Legyen az egy kozmetikában eltöltött pár óra….

Várlak benneteket a Menyegző felkészítő kezeléseimre nagy szeretettel!

Csomag ajánlataim:

I. Az esküvő előtt 1 héttel, 2 alkalommal, alkalmanként 90 percben felkészítjük a bőrt személyre szabottan a tökéletes sminkhez. (A megfelelő hidratált bőrön mutat a legszebben a smink), otthoni hidratáló ampulla kúrával

II. Az esküvő előtt 2 héttel, 4 alkalommal, alkalmanként 90 percben felkészítjük a bőrt, személyre szabottan a tökéletes sminkhez (feltöltjük, hidratáljuk a bőrt) Az esküvő előtti napon egész testes harmonizáló aroma masszázs 60 percben, mely testben és lélekben is segít megérkezni a nagy napra.

Csomag ajánlatokhoz szempilla, szemöldök festést és igazítást ajándékozok Nektek.

A LevendulAroma kozmetikában lehetőség van a csomagajánlatokon kívül különféle arc- és testkezelésekre, tartós menyasszonyi smink készítésre is, melyről részletes tájékoztatást kérhettek személyesen vagy telefonon.

Tedd még felejthetetlenebbé a nagy napot… legyen az esküvőtöknek saját illata…
„…az illatok tudattalan érzelmi válaszokat váltanak ki belőlünk: egy-egy kellemes illathoz könnyen lehet, hogy valamilyen emléket, eseményt, konkrét képeket és érzeteket tudunk társítani…Az illatokon keresztül pedig az események is felidéződnek, sőt egy-egy illat egyértelmű érzelmeket válthat ki belőlünk, pont ennek a felidéződésnek a hatására…”
Erre a pillanatra frissítő illatokat ajánlok, mely, egyediséget, nyugalmat, ártatlanságot kölcsönöz,önfeledt boldogságot.
…a meghívókat illatosíthatod… az illatból a hajadba is tehetsz… a csokrodba is rejthetsz el….. ez lesz a „TI illatotok”, melyet együtt találunk a menyegző felkészítésen.

Tökéletesen szeretnél kinézni a nagy napon?

Menyasszony felkészítésKozmetikai szalonom tárt karokkal várja az esküvőjükre felkészülni vágyó menyasszonyokat! Ajánlataim messze túlhaladják a menyasszonyi smink készítését. Az arákért vagyok szívvel-lélekkel. Az esküvő előtti hetekben felkészítem a bőrt, majd próbasminkelést végzek, hogy a nagy napon hibátlanul menjen minden!

Magabiztos szeretnél lenni az esküvődön, ami a megjelenést illeti? Segítek! Fordulj bizalommal kozmetikai szalonomhoz! Menyasszony felkészítést vállalok, ráadásul verhetetlen árakon. Nincsenek rejtett költségek, jelszavam a profizmus, és Érted vagyok, hogy az esküvőd feledhetetlen élmény legyen.

A menyasszonyi smink készítése során mindent figyelembe veszek. Professzionális eszközökkel dolgozom, és precíz, pontos munkát végzek. A kedves Vendég bőrének tónusa és hajának milyensége egyaránt meghatározza a későbbi sminket. Gyere el hozzám egy próbasminkelésre, ahol közösen kiválasztjuk a számodra legmegfelelőbb sminket.

Amennyiben felkeltettem az érdeklődésed, fordulj hozzám bizalommal!

 

Tündökölj a legjobb formádban az esküvődön!

menyasszony felkészítésMinden nő álmodozik a nagy napról, még azok is, akik ezt nem vallják be! Akár csak kósza gondolatként, vagy egy precízen megtervezett álomként, de ott lengedez minden lány, hölgy vagy érett nő elméjében. És mi az, amiben minden nő egyetért az esküvőjével kapcsolatban? Hogy tökéletes szeretne lenni aznap. A menyasszony felkészítés szolgáltatással ez könnyedén kivitelezhető!

A menyasszony felkészítés összetett folyamat, melyet érdemes szakemberre bízni, hiszen nem csak a sminknek és a frizurának kell tökéletesen állnia, hanem frissnek és üdének kell lennie az arának, mind a lelkében, mind a megjelenésében. A menyasszony felkészítés többféle variációt tartalmaz, ahhoz mérten, hogy az ara mennyi gondoskodást igényel. Hiszen mindenki másként viseli az esküvői stresszt, így vannak, akiknek kevesebb, míg másoknak több odafigyelésre és ápolásra van szükségük.

Nálam pedig mindezt valamennyi hölgy megkaphatja a menyasszony felkészítés részeként! Bátran fordulj hozzám, és látogass el exclusive kozmetikámba!

 

Milyen a jó esküvői smink

Milyen a jó esküvői smink?A legtöbb nő már kislány korában álmodozik arról, hogy milyen lesz az esküvője. Elképzeli, hogy fog kinézni, kik lesznek ott, milyen lesz a csokor és a torta. Egyesek hatalmas lagzit szeretnének, mások minél kisebb, romantikusabb körben szeretnének férjhez menni. Mindegyik álom tökéletes, nincs jó, vagy rossz választás. De hogyan lesz a valóságban is olyan? Az egyik legfontosabb, hogy úgy nézzen ki a menyasszony, ahogyan megálmodta! A ruhán kívül ebben fontos szerepe van az esküvői sminknek is.

A szép esküvői smink elfedi a kisebb bőrhibákat, és kiemeli azt, ami szép. Általánosan ennél több nem igazán mondható, mert az is fontos, hogy a menyasszony személyiségét tükrözze. Ha erős sminkben érzi jól magát, akkor számára az lesz a nyerő, ha pedig nem szeret sminkelni, akkor a természetes hatásra kell törekedni. Ha engem választasz esküvői sminked elkészítéséhez, biztosan nem leszel csalódott, hiszen az ár tartalmaz egy próbasminket, ahol kedvünkre kísérletezhetünk addig, amíg olyan lesz a végeredmény, amilyet szeretnél.

Fordulj hozzám bizalommal esküvői sminkeddel kapcsolatban, szeretettel várlak szalonomban, időpont foglalásához pedig vedd fel velem a kapcsolatot elérhetőségeimen!

Scroll Up

Facebook

Azonnali elérhetőség
Tel:
06-20 / 511 3662
Email:
info@levendularoma.hu