Levendularoma

Kapcsolat

1119 Budapest, Etele u.28.

LevendulAroma | Báj, Szépség, Harmónia | kozmetikumok - kezelések

Milyen esküvő smink számít divatosnak?

esküvő smink Budapest

Az idei esküvő sminkek trendjeiről érdemes tájékozódni, ha divatos menyasszony szeretnél lenni. Idén menő a csillogás, a pasztell és a természetesség.

A harsány színek, a vastag sminkréteg, az eredeti vonásokat elfedő make up ideje lejárt, a helyébe a finom és a természetességet hangsúlyozó technikák és árnyalatok költöztek.

A 2024-ben oltár elé vonuló menyasszonyokon a visszafogott pasztell árnyalatok, a bájos rózsaszín, a sellős csillogás és az üde ragyogást kölcsönző sminkek érvényesülnek. A pirosas, algazöld, babarózsaszín, a fémes árnyalatok is helyet kapnak a legújabb palettán, csillogással  hangsúlyozva a tökéletes, friss arcbőrt.

Minden sminkre igaz, hogy az arc természetes jegyeit emeli ki, harmonizál a viselője stílusával és az esküvő tematikájára is rímel.

Esküvői sminket Budapesten, a mi szalonunkban is tudsz készíttetni, ha profi szakember kezébe szeretnéd adni az arcodat a nagy napra. A divatos esküvői sminked 11. kerületi szalonunkban kap formát, ha egyeztetsz velünk időpontot a nagy nap előtt.

Scroll Up

Facebook

Azonnali elérhetőség
Tel:
06-20 / 511 3662
Email:
info@levendularoma.hu