Levendularoma

Kapcsolat

1119 Budapest, Etele u.28.

LevendulAroma | Báj, Szépség, Harmónia | kozmetikumok - kezelések

A C-vitaminos arckezelés előnyei

C-vitaminos arckezelés

C-vitaminos arckezelés számos előnnyel jár – különösen télen -, amelyeket Te is megtapasztalhatsz, ha ellátogatsz hozzám!

A C-vitamin egy rendkívül erős antioxidáns, ami megvédi a bőröd a káros szabadgyököktől, amik rendkívül erős sejtroncsoló hatással bírnak. A C-vitaminos arckezelés lényege, hogy ezeket a szabadgyököket semlegesítse, de ezen túl is vannak olyan előnyei, amelyek által a bőröd megújulhat.

C-vitaminos arckezelés segíti a kollagén képződését, képes csökkenteni a bőr öregedésének jeleit, fokozza a bőr ragyogását, így az frissebb, üdébb, élettel telibb színű lesz, csökkenti a gyulladást, és emellett még halványító hatású is, ezért pigmentfoltos bőr esetén különösen ajánlott. A C-vitaminos arckezelés során használt készítmények olyan ásványi anyagokat is tartalmaznak, mint a cink, a vas, a szelén és a kalcium.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet, és bővebb információra lenne szükséged a C-vitaminos arckezeléssel kapcsolatban, illetve, ha szeretnéd azt kipróbálni, fordulj hozzám bizalommal megadott elérhetőségeim egyikén, és egyeztessünk időpontot!

Scroll Up

Facebook

Azonnali elérhetőség
Tel:
06-20 / 511 3662
Email:
info@levendularoma.hu