Levendularoma

Kapcsolat

1119 Budapest, Etele u.28.

LevendulAroma | Báj, Szépség, Harmónia | kozmetikumok - kezelések

Mivel jár a gyümölcssavas hámlasztás?

gyümölcssavas hámlasztás

Az arcápolásban rutinosak jól tudják, hogy az arcbőrnek a hidratálás mellett hámlasztásra is szüksége van ahhoz, hogy meg tudjon újulni. A savas hámlasztás egy olyan kozmetikai kezelés, amit az elhalt hámsejtek eltávolítására alkalmaznak.

A bőr puhább, tisztább, ragyogóbb lesz. a felszíne egyenletesebb, a pórusok pedig kisebbek lesznek a gyümölcssavas hámlasztást követően. A megújulás a bőr mélyebb rétegeire is vonatkozik, mert a hámlasztás a kollagén és az elasztin termelést is serkenteni tudja. Feszesebb, rugalmasabb bőr egyszerűen és biztonságosan.

A hámlasztáshoz kifejezetten ideális időszak az ősz és a tél, mert a napfényben szegény évszakokban az arcbőr védve van a károsodás elől. A savaknak kitett arcbőr a hámlasztást követően érzékenyebb és az UV sugarakra megégéssel reagálhat. Ennek elkerülésére még ilyenkor is fényvédővel kell segíteni a bőr maximális regenerálódását.

Jelentkezz be savas hámlasztásra a kozmetikai szalonunkba, ahol maximálisan biztonságos, kockázatok nélküli bőrmegújító kezelésben vehetsz részt!

Scroll Up

Facebook

Azonnali elérhetőség
Tel:
06-20 / 511 3662
Email:
info@levendularoma.hu