Levendularoma

Kapcsolat

1119 Budapest, Etele u.28.

LevendulAroma | Báj, Szépség, Harmónia | kozmetikumok - kezelések

Kozmetikai arckezelés: itt a tavaszi felfrissülés ideje!

Kozmetikai arckezelés

A kozmetikai arckezelések segítségével a bőr felfrissül, fiatalosabbá, egyszerűen szebbé válik, és tavasszal ez különösen fontos – keresd fel Te is kozmetikánkat!

A tél nem csak a lelket, de a testet is megterheli, és természetesen a bőrünkön is nyomot hagy a hideg, a tavasz viszont a megújulás ideje, amikor a természet újraéled. Miért ne tehetnéd ezt meg Te is? A kozmetikai arckezelések segítségével a bőröd ugyanúgy megújulhat, mint maga a természet!

Kozmetikai arckezeléseink között minden megtalálható, amire szükséged lehet ahhoz, hogy a bőröd levethesse magáról a tél hatásainak nyomait, és újra tündökölhess! A kezeléseket nőknek és férfiaknak egyaránt ajánljuk, hiszen a bőr szépsége nemtől függetlenül fontos – különösen most, a tavasz közeledtével!

Amennyiben Te is szeretnél felfrissülni és megújulni a tavasz közeledtével, válassz kozmetikai arckezeléseink közül! Kérdésed lenne a kezelésekkel kapcsolatban, vagy időpontot szeretnél foglalni? Fordulj hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Scroll Up

Facebook

Azonnali elérhetőség
Tel:
06-20 / 511 3662
Email:
info@levendularoma.hu