Levendularoma

Kapcsolat

1119 Budapest, Etele u.28.

LevendulAroma | Báj, Szépség, Harmónia | kozmetikumok - kezelések

Sminktetoválással természetes hatású szemöldök készül

Sminktetoválás 11. kerület

A sminktetoválásnak köszönhetően végre olyan szemöldököd lehet, amilyet mindig szerettél volna. A sminkcuccodat nyugodtan elpakolhatod.

A szemöldök az arc hangsúlyos része, ezért nem csoda, ha különböző smink eszközökkel szeretik színezni, vastagítani, formázni. Ez mind költséges és időigényes tevékenység, ráadásul megkövetel némi rutint is.

A sminktetoválásnak köszönhetően divatos, az arcodhoz illő és nem utolsósorban tartós szemöldököd lehet. A púderes szemöldök tetoválás a természetesség jegyében készül. A szemöldök nem egy filctollal meghúzott vonalra emlékeztet, hanem lágy, sminkelt hatást kelt.

A szakember pigmentekkel tölti ki az eredeti szemöldök hézagait az éles kontúrokat kerülve. A szemöldök átmenetes színt kap az eredeti szálak színéhez igazodva. A szebb szín és a teltebb hatás mellett a szemöldök formája is megújul. Természetes, sminkelt hatást kapsz, tartósan.

A 11. kerületben sminktetoválást tudsz igénybe venni tapasztalt szakembertől. Szépülj, találd meg a stílusod, törődj magaddal igényes környezetben!

Scroll Up

Facebook

Azonnali elérhetőség
Tel:
06-20 / 511 3662
Email:
info@levendularoma.hu