Levendularoma

Kapcsolat

1119 Budapest, Etele u.28.

LevendulAroma | Báj, Szépség, Harmónia | kozmetikumok - kezelések

Babor arckezelés, ami valóban segít

Babor arckezelés

Szeretnél végre igazán hatékony arckezelést kipróbálni? Gyere el kozmetikánkba, ahol a Babor termékek kerülnek középpontba munkánk során!

Az egészséges, üde arcbőr fontos része az igényes megjelenésnek, azonban nagyon sokan évek óta küzdenek azzal, hogy ezt az állapotot fenn tudják tartani. Egyesek számára az otthoni kezelések kevésnek bizonyulnak, mindenképp szakemberekre van szükség, ám ez esetben sem lehet a választást a véletlenre bízni.

Lehet bármennyire profi, hozzáértő a kozmetikus, ha nem professzionális készítményekkel dolgozik, úgy a szalonban is el fog maradni a várt hatás.

Babor arckezelés, ami már számtalan esetben bizonyított

A Babor termékek óriási népszerűségnek örvendenek a kozmetikusok körében is. Alkalmazásukkal a maximumot tudják kihozni a munkájukból, látványos változást lehet elérni a vendégek bőrén, így ők hosszú távon fenn tudják tartani az üde, egészséges arcbőrt.

A Babor tisztító kezelés után a bőr fellélegezhet, ami sokkal jobban magába tudja szívni a hatóanyagokat is. A Babor hidratáló kezeléssel pedig garantált a teljes újjászületés.

Ha felkeltettük az érdeklődésed, és szeretnél időpontot foglalni, keress bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken!

Scroll Up

Facebook

Azonnali elérhetőség
Tel:
06-20 / 511 3662
Email:
info@levendularoma.hu