Levendularoma

Kapcsolat

1119 Budapest, Etele u.28.

LevendulAroma | Báj, Szépség, Harmónia | kozmetikumok - kezelések

Férfi arckezelés a férfiak bőréhez tervezve

férfi arckezelés

A férfi arckezelés nem jelenti ugyanazt a szépségápolásban, mint a női arckezelések. A férfiaknak is személyre szabott, bőrükhöz passzoló kezelésre van szüksége.

A férfi és a nő sok mindenben különböznek, így nem meglepő, ha a bőrük is eltér egymástól. A  férfiak bőre valamivel ugyanis vastagabb és zsírosabb, de tömörebb is, mint a hölgyeké. Emiatt tágabb pórusokkal rendelkezik a férfiarcbőr és bár később ráncosodik, tisztításra, ápolásra ugyanúgy szüksége van.

Egy rohanós hét után a férfinak is ugyanolyan jól esik ellazulni és törődni saját magával, mint ahogyan a nőknek. A kozmetikusnál nem kell semmivel sem törődnöd, csak relaxálj, miközben az arcbőröd tisztább, puhább, hidratáltabb lesz. A férfiaknak általában nincsen napi szépségápolási rutinjuk, viszont az Ő bőrüket is igénybe veszi a borotválkozás, a stressz vagy akár az időjárás és az évszakok váltakozása.

A budapesti férfi kozmetikában szeretettel várunk téged is, ha szeretnél jobban törődni a bőröddel és fontos számodra az ápoltság. 

Scroll Up

Facebook

Azonnali elérhetőség
Tel:
06-20 / 511 3662
Email:
info@levendularoma.hu