Levendularoma

Kapcsolat

1119 Budapest, Etele u.28.

LevendulAroma | Báj, Szépség, Harmónia | kozmetikumok - kezelések

Kozmetika SZÉP kártyával is? Szalonomban erre is van lehetőség

kozmetika szép kártya budapest

Budapesten kozmetikámban SZÉP kártyás fizetésre is van lehetőség. Használd ki a kedvező opciót, kényeztesd magad, foglalj időpontot még ma!

Érthető, hogy sokan szeretnék kihasználni a SZÉP kártya előnyeit, azonban sajnos nem mindenki lehet elégedett adott esetben. Egyesek például szívesebben váltanák be kozmetikai szolgáltatásokra, így a kártyán található összeg nem veszhet el.

Itt bátran fizethetsz SZÉP kártyával!

Kozmetikámban a SZÉP kártyás fizetés is elérhető, így kedvező feltételek mellett veheted igénybe a szolgáltatásokat. Érdemes élned ezzel a lehetőséggel. Ha még nem gondoltál arra, hogy esetleg kozmetikában költsd el a keretet, használd ki az alkalmat, és foglalj időpontot mihamarabb!

Igazi professzionális kényeztetésben lehet részed. Igénybe veheted akár az arckezeléseket, vagy pedig még a sminktetoválást is kipróbálhatod. A szolgáltatások listájában mindenki elérheti azokat az opciókat, amik megfelelnek az igényeinek, és szívesen költenének rá a SZÉP kártyájukról.

Budapesten kozmetikámban a SZÉP kártya nincs kizárva a fizetésnél. Szépülj, fiatalodj korrekt ajánlat keretein belül, foglalj időpontot, ehhez vedd fel velem a kapcsolatot a megadott elérhetőségeimen!

Scroll Up

Facebook

Azonnali elérhetőség
Tel:
06-20 / 511 3662
Email:
info@levendularoma.hu