Levendularoma

Kapcsolat

1119 Budapest, Etele u.28.

LevendulAroma | Báj, Szépség, Harmónia | kozmetikumok - kezelések

A gyantázás mindenkinek elérhető!

gyantázás 11 kerület

Gyantázás a 11. kerületben nőknek és férfiaknak egyaránt. Keress bizalommal, ha sima bőrt szeretnél, akár a gyengébbik, akár az erősebbik nemet képviseled! 

A szőrtelenítés a nők körében régóta általános, de az utóbbi időszakban egyre több férfi is úgy dönt, hogy megszabadul a nem kívánt szőrzettől. A borotválás ugyan egyszerű és fájdalommentes megoldás lehet, azonban az eredmény egyáltalán nem lesz tartós. A szakszerű gyantázás a 11. kerületben azonban bárki számára elérhető.

A gyantázás előnye, hogy tartós, akár több héten át tartó eredményt ad, ráadásul gyengíti is a szőrzetet, így az idővel kevésbé lesz látható és zavaró. Aki hosszan tartó simaságot szeretne, annak remek választás a kozmetikus által végzett gyantázás. A módszer bármely testrészen alkalmazható.

Amennyiben olyan szalont keresel, ahol női és férfi gyantázásra is van lehetőség, fordulj hozzám bizalommal! Jól felszerelt, kényelmes szalonomban várlak szeretettel és professzionális szolgáltatásokkal Budapesten, a 11. kerületben. 

Scroll Up

Facebook

Azonnali elérhetőség
Tel:
06-20 / 511 3662
Email:
info@levendularoma.hu