Levendularoma

Kapcsolat

1119 Budapest, Etele u.28.

LevendulAroma | Báj, Szépség, Harmónia | kozmetikumok - kezelések

Professzionális arckezelés tiniknek!

arckezelés tiniknek

Tini bőrápolás professzionális termékekkel, hatékonyan! Keress bizalommal, ha gyermeked arcbőrén megjelentek a serdülésre utaló kellemetlen jelek! 

A kamaszkor sok változással jár, és ezt sajnos gyakran megsínyli az arcbőr. Számos akne, pattanás jelenik meg, melyek házilagos módszerekkel történő kezelése nem mindig sikeres. Ha túlságosan elszaporodnak a kellemetlen bőrhibák, érdemes professzionális tini arckezelést igénybe venni. 

A pattanások megjelenése ugyan egy természetes folyamat része, mégis érthető, hogy mindenki szabadulni szeretne tőlük. A tinédzser kor alapvetően is nehéz, ezért ilyenkor különösen fontos, hogy a gyerekek jól érezzék magukat a bőrükbenAz arckezelés tiniknek ezért hozzájárul a magabiztossághoz és segít, hogy a kiskamasz könnyebben elfogadja az életkorral járó változásokat. 

Amennyiben úgy érzed, hogy jól jönne egy szakember segítsége a tini bőrápoláshoz, fordulj hozzám bizalommal! Készséggel állok rendelkezésetekre a megadott elérhetőségeimen, és válaszolok a felmerülő kérdéseitekre. 

Scroll Up

Facebook

Azonnali elérhetőség
Tel:
06-20 / 511 3662
Email:
info@levendularoma.hu