Levendularoma

Kapcsolat

1119 Budapest, Etele u.28.

LevendulAroma | Báj, Szépség, Harmónia | kozmetikumok - kezelések

Tél végi szürkeség ellen frissítő arckezelés

Frissítő arckezelés

Zárd a telet egy igazán látványos hatással bíró arckezeléssel! Megérdemled a frissítő arckezelést, amivel a téli szürkeséget el tudod tüntetni.

A tél végén már alig várod, hogy ismét tavaszi, melengető napsugarak érjék az arcodat? Készülj fel a tavaszra, töröld le az arcbőrödről a téli fáradtságot! A frissítő arckezelésünkkel olyan megújuláson fogsz keresztül menni, ami másoknak is feltűnik majd.

A frissítő arckezelés prémium hatóanyagokkal, kényeztetéssel és a bőrtípusodnak megfelelő ápolással történik. Tisztább, hidratáltabb, ragyogóbb bőr fogja átvenni a téli sápadtság helyét. Ha most nem szívesen nézel a tükörbe, mert egy nyúzott, fáradt és a télbe beleszürkült arcú személy néz vissza rád, garantáljuk, hogy a szalonunkban megváltozik a helyzet.

A kozmetikai  szalonban igénybe vehető frissítő arckezelésre Budapesten tudsz bejelentkezni. Várunk, ha úgy érzed, hogy üdébb, frissebb, szebb és ragyogóbb bőrre van szükséged a tél végével, de az otthoni arcápolási rutinoddal ezt nem tudod elérni!

Scroll Up

Facebook

Azonnali elérhetőség
Tel:
06-20 / 511 3662
Email:
info@levendularoma.hu