Levendularoma

Kapcsolat

1119 Budapest, Etele u.28.

LevendulAroma | Báj, Szépség, Harmónia | kozmetikumok - kezelések

Valóban hatékony hámlasztó kezelést keresel?

Doctor Babor Pro hámlasztó kezelés

Doctor Babor Pro hámlasztó kezeléssel Te is tehetsz az üde, egészséges, fiatalos bőrért! Kozmetikánkban elérhető a minőségi szolgáltatás.

A hámlasztó kezelések igen fontos szerepet töltenek be a bőr feszességének, fiatalságának megőrzésében. Sajnos manapság vannak olyan szolgáltatások ezzel kapcsolatban, amelyek nem eléggé hatékonyak, így a vendégek gyakran nem igazán elégedettek a végeredménnyel.

Ha az ember nem szeretne csalódni, a legjobb, ha már elsőre a Doctor Babor Pro hámlasztó kezelést választja. Aki egy kicsit is jártas a kozmetikai szolgáltatások kínálatában, számára már ismerős lehet a Doctor Babor márkanév. A német arcápoló termékek rendkívül hatékonyak, a szakemberek jelentős része ragaszkodik ehhez a készítményekhez, nem véletlenül, hiszen így kozmetikai szolgáltatásaikból kihozhatják a maximumot.

Doctor Babor Pro hámlasztó kezelés óriási előnye, hogy nagyon gyengéd, ugyanakkor valóban hatásos is. A felhasznált termék nem terheli meg még jobban a bőrt, ehelyett segít eltávolítani az elszarusodott rétegeit.

A hámlasztó kezelés elérhető a kozmetikánkban, foglalj időpontot még ma!

Scroll Up

Facebook

Azonnali elérhetőség
Tel:
06-20 / 511 3662
Email:
info@levendularoma.hu