Levendularoma

Kapcsolat

1119 Budapest, Etele u.28.

LevendulAroma | Báj, Szépség, Harmónia | kozmetikumok - kezelések

Tartsd meg az arcod fiatalságát ultrahangos arckezeléssel!

kozmetikai arckezelések

Amikor az otthoni krémezés már nem elég, a kozmetikusé a terep. Az ultrahangos arckezeléssel meg tudod őrizni a bőröd fiatalságát.

Az átlagos arcápolás önmagában nem elegendő ahhoz, hogy az arcbőr szép maradjon. A tisztítás és hidratálás mellett az öregedésgátló kezelésekre is figyelmet kell fordítani. Az ultrahangos arckezelés a kozmetikai szalonokban elérhető, mert profi gépekkel végzik. A prémium termékeket az arc bőrébe mélyen be tudják juttatni az ultrahangos készülékek, amiket a szakemberek használnak a kezelések alatt. Az öregedésgátló kozmetikumok hatását az ultrahangos arckezelés maximalizálni képes, aminek látható és érezhető az eredménye. Lassabban öregedő, hidratáltabb, fiatalosabb arcbőr.

A kozmetikai arckezelések rendszeres alkalmazása azt eredményezi, hogy az évek múlása kevésbé látszik meg az arcbőrön és az idő nyomai lassabban alakulnak ki az arcon. Ezt otthoni arcápolással nem lehet elérni. Kérj időpontot a kozmetikai szalonunkba, érezd és tapasztald meg a professzionális arckezelések nagyszerűségét!

Scroll Up

Facebook

Azonnali elérhetőség
Tel:
06-20 / 511 3662
Email:
info@levendularoma.hu