Levendularoma

Kapcsolat

1119 Budapest, Etele u.28.

LevendulAroma | Báj, Szépség, Harmónia | kozmetikumok - kezelések

Tini kezelés, az önbizalom növeléséért

Tini kezelés

Tini kezelés hatékonyan, profi szakemberekkel, az önbizalom növeléséért. Minőségi készítményekkel a fiatalok bőre teljesen megújulhat, megtisztulhat.

Sok tinédzser küzd különböző bőrproblémákkal, elég csak a mitesszerekre vagy a pattanásokra gondolni. Ezek a kellemetlenségek nem csupán a megjelenésre lehetnek hatással, hanem az önbizalomra is, ebben a korban pedig ez különösen érzékenyen érinthet több fiatalt is. Amennyiben szeretnéd, ha gyermeked jól érezné magát a bőrében, jelentkezzetek be kozmetikánkba tini kezelésre!

tini kezelés keretein belül a kamaszok minőségi készítmények és profi szakemberek munkája által nyerhetik vissza önbizalmukat. A fiatalok kifejezetten élvezni fogják a kényeztetést is, kozmetikánk kiváló kikapcsolódási lehetőséget is kínál, ahol végre hatékonyan meg lehet szabadulni az önbizalmat, megjelenést befolyásoló mitesszerektől, pattanásoktól.

Honlapunkon bővebb információkat is találhatsz a kezelésről. Ha szeretnél időpontot foglalni, vagy kérdéseid lennének, keress minket bátran a megadott elérhetőségeinken!

Scroll Up

Facebook

Azonnali elérhetőség
Tel:
06-20 / 511 3662
Email:
info@levendularoma.hu