Levendularoma

Kapcsolat

1119 Budapest, Etele u.28.

LevendulAroma | Báj, Szépség, Harmónia | kozmetikumok - kezelések

Nyári arcfelfrissülés: nem érdemes kiahgynod!

nyári arcfelfrissülés

nyári arcfelfrissülésre napjainkban egyre nagyobb szükség van, hiszen egyre forróbbak a nyarak, ami negatív hatást gyakorol az arcbőrre.

A nyári hőség és az UV sugárzás megviseli a bőrünket, de különösen az arcot, hiszen azt éri a legtöbb napfény, az izzadás következtében pedig fokozódik a faggyútermelés, és persze a szennyeződések is könnyebben tapadnak meg az arcbőrön. Sajnos ilyenkor még egy jól felépített, napi arctisztító rutin sem elegendő; érdemes tehát időnként részt venni egy nyári arcfelfrissülésen.

nyári arcfelfrissülés lényege az arc bőrének maximális megtisztítása, frissítése és védelemmel való ellátása, amire nem csak a nőknek, de a férfiaknak is szükségük van, ezért természetesen mindenkinek ajánljuk. Próbáld ki Te is, és garantáltan nem fogsz csalódni!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet, és bővebb információra lenne szükséged a nyári arcfelfrissüléssel kapcsolatban, illetve, ha szeretnél időpontot egyeztetni, fordulj hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Scroll Up

Facebook

Azonnali elérhetőség
Tel:
06-20 / 511 3662
Email:
info@levendularoma.hu