Levendularoma

Kapcsolat

1119 Budapest, Etele u.28.

LevendulAroma | Báj, Szépség, Harmónia | kozmetikumok - kezelések

Gyantázással a nyári simaság hosszan tart!

gyantázás

A gyantázást és annak előnyeit nyáron maximálisan ki lehet használni! Ebben az évszakban mutatunk a legtöbbet magunkból, ezért legyen sima mindenhol a bőr!

A szőrtelen, bársonyos bőr fenntartásának egyik hatékony módszere a gyantázás. A gyantázás előnye a hosszan tartó hatás. A szőrszálak gyökerestől eltávolíthatóak, méghozzá minden testfelületről, a lábszáraktól kezdve a hónaljon át az intim területekig vagy éppen a bajusz vonalig. A kozmetikus által elvégzett kezelés olyan eredménnyel jár, ami valóban selymes simaságot tud a vendégnek nyújtani. A kozmetikai kezelést utazás előtt vagy csak a nyári hétköznapokra egyaránt ajánlott igénybe venni, ha nem szeretnél rendszeresen időt tölteni a szőrtelenítéssel. Kíméletes és hatékony gyantázáshoz keresd fel a szalonunkat, ami a fővárosi 11. kerületben található!

A 11. kerületi gyantázás szolgáltatásáról többet is megtudhatsz, ha kapcsolatba lépsz velünk. A honlapon szerepelnek a szalon elérhetőségei, kérj időpontot tőlünk a választott kozmetikai kezelésre!

Scroll Up

Facebook

Azonnali elérhetőség
Tel:
06-20 / 511 3662
Email:
info@levendularoma.hu