Levendularoma

Kapcsolat

1119 Budapest, Etele u.28.

LevendulAroma | Báj, Szépség, Harmónia | kozmetikumok - kezelések

Tű nélküli mezoterápiás arckezelés ránctalanító hatással!

tű nélküli mezoterápiás arckezelés

Tű nélküli mezoterápiás arckezeléssel a bőr látványos megújuláson megy keresztül. Próbáld ki a kezelést és ámulj a hatásán!

Az idő vagy az életmód nyomait eltüntetni nem lehet, de van lehetőség arra, hogy felfrissítsd az arcbőrödet. Vegyél igénybe olyan kezelést, aminek a hatását érezni és látni is fogod nagyon hamar! A tű nélküli mezoterápiás arckezelés több, mint egy átlagos kozmetikai kezelés. Nem az ápolás a célja, hanem az arc bőrének fiatalítása. Hogyan valósul ez a cél meg a kozmetikus kezei alatt?

A mezoterápia jól ismert és gyakran alkalmazott módszer, ami vágás és tű nélkül képes serkenteni a bőr regenerálódását és megfiatalodását. A tű nélküli mezoterápiás arckezelés argirelinnel kiegészítve képes elérni az arc mimikai izmainak ellazítását, ezzel megakadályozva a ráncok elmélyülését, illetve kialakulását.

A kezelés ajánlott fiatalabb és érettebb korban is, megelőzésre és komolyabb arcfrissítésre. A tű nélküli mezoterápiás arckezelés kúraszerűen alkalmazva ad igazán látványos változást. Foglalj időpontot hozzánk és készülj fel a fiatalosabb külsőre!

Scroll Up

Facebook

Azonnali elérhetőség
Tel:
06-20 / 511 3662
Email:
info@levendularoma.hu