Levendularoma

Kapcsolat

1119 Budapest, Etele u.28.

LevendulAroma | Báj, Szépség, Harmónia | kozmetikumok - kezelések

Szempilla festés az igéző tekintetért!

Szemöldök festés

Szempilla festés az igéző tekintetért. Bízd profikra magad, hozd ki magadból a legjobbat szolgáltatásunk igénybevételével, gyere el kozmetikánkba!

A sminkeléskor sokaknak fontos, hogy minél jobban kihangsúlyozzák a tekintetüket. Egyeseknek bizonyos idő után ehhez nem elegendők már a szempillaspirálok, ugyanis tovább fokoznák az összképet, és a legjobbat hoznák ki a megjelenésükből. Amennyiben Te is szeretnéd még jobban kihangsúlyozni a szemeidet, gyere el kozmetikánkba, és próbáld ki a szempilla festést!

A szempilla festés egy igazán kedvező lehetőség, amivel végre olyan tekinteted lehet, mint amilyenről mindig is álmodtál. A kezelés által a szempillák hosszabbak, dúsabbnak tűnnek, a végeredmény igazán szép és kifogástalan. A lenyűgöző tekinteteddel mindenkit elvarázsolhatsz a környezetedben!

Szemöldök festésért és szemöldökszedésért is felkeresheted kozmetikánkat. A profi kezelésekkel a legjobbat hozhatod ki magadból. Ha időpontot kérnél, vagy bővebb információkra lenne szükséged, fordulj hozzám bizalommal a megadott elérhetőségeken!

Scroll Up

Facebook

Azonnali elérhetőség
Tel:
06-20 / 511 3662
Email:
info@levendularoma.hu