Levendularoma

Kapcsolat

1119 Budapest, Etele u.28.

LevendulAroma | Báj, Szépség, Harmónia | kozmetikumok - kezelések

Gyantázás Budapesten, az uraknak is!

Gyantázás

Gyantázás az uraknak is, profi, minőségi szolgáltatás keretein belül. Nem kell aggódnod a fájdalom miatt, kozmetikánkban a legjobb kezekben leszel!

A férfiak közül is sokan érdeklődnek a gyantázás iránt, azonban egyesek azért várnak sokáig a kipróbálással, mert félnek a fájdalomtól. Amennyiben az ember profira bízza magát, biztosan nem kell aggódnia a kellemetlen érzet miatt.

Kozmetikánkban Budapesten a gyantázás az urak számára is elérhető. Itt a legjobb kezekben vannak a vendégek, mindent megteszek annak érdekében, hogy a kezelés a legkisebb fájdalommal járjon. Az eredményes, színvonalas férfi gyantázáshoz minden eszköz, szaktudás rendelkezésre áll. Nem érdemes otthon, egyedül bajlódni a szőrtelenítéssel, ugyanis így megvan az esély arra, hogy sokkal kellemetlenebb lesz a folyamat, és nem minden egyes szőrszártól sikerül megszabadulni.

Bízd magad Te is tapasztalt szakemberre! Honlapomon bővebb információkat is találhatsz a szolgáltatásokról. Ha kérdéseid lennének, vagy időpontot kérnél, keress bizalommal a megadott elérhetőségeken!

Scroll Up

Facebook

Azonnali elérhetőség
Tel:
06-20 / 511 3662
Email:
info@levendularoma.hu