Levendularoma

Kapcsolat

1119 Budapest, Etele u.28.

LevendulAroma | Báj, Szépség, Harmónia | kozmetikumok - kezelések

Téli tápláló arckezelés tiniknek is!

téli tápláló arckezelés

A téli tápláló arckezelés tinik számára is fontos; hozd el gyermekedet, és szépüljetek együtt korszerű eljárásokkal, professzionális készítményekkel!

Tinédzserként szinte mindenki átesik azon az időszakon, amikor az arcon megjelenő pattanások és mitesszerek megkeserítik a mindennapokat. A tini arckezelés felveszi a harcot a kellemetlen problémákkal, hiszen hatékonyan tisztítja és ápolja gyermeked bőrét a kritikus életkorban. Ám ez még önmagában nem elegendő, hiszen a szélsőséges időjárási tényezők, amik felnőttként nyomot hagynak az arcbőrön, tinédzser korban is problémát okoznak. Nagy figyelmet érdemel a tisztítás mellett a hidratálás és táplálás is, ami télen igazi kihívás szakszerű segítség nélkül. Erre szolgál a téli tápláló arckezelés, melynek segítségével a bőr friss, üde és élettel teli lesz, így ezt sem érdemes kihagyni.

Ha fontos Számodra, hogy megismertesd gyermekeddel a tudatos arcápolás előnyeit, gyertek el hozzám közösen, és szépüljetek együtt! Fordulj hozzám bizalommal, és egyeztessünk időpontot téli tápláló arckezelésre!

Scroll Up

Facebook

Azonnali elérhetőség
Tel:
06-20 / 511 3662
Email:
info@levendularoma.hu