Levendularoma

Kapcsolat

1119 Budapest, Etele u.28.

LevendulAroma | Báj, Szépség, Harmónia | kozmetikumok - kezelések

Arckezelés a ragyogó bőrért!

arckezelés

Az arckezelés akkor igazán hatékony, ha professzionálisan és kombinálva történik. Az arctisztítás, bőrradírozás és hidratálás együttesen képes arra, hogy az arc bőrét ragyogóbbá, egészségesebbé és fiatalosabbá tegye. Ha szeretnéd élvezni a professzionális arckezelés előnyeit, akkor jelentkezz be a szalonunkba!

Az igénybe vehető arckezeléseink között megtalálható a mikrodermabrázió kezelés is, ami nem más, mint az arccsiszolás. A kezelés speciális kozmetikai eszközzel történik és a bőr legfelső hámrétegének kíméletes eltávolítását jelenti. Az arckezelés sokkal hatásosabb az egyszerű, otthoni bőrradírozásnál, aminek köszönhetően az elhalt hámréteg eltűnik, a bőr keringése és tápanyagellátása felélénkül. A bőr megújul, a hidratálás pedig sokkal eredményesebb lesz, mert a krémek jobban fel tudnak szívódni és mélyebbre jutnak a bőrben.

Az arckezelést mindig személyre szabottan végezzük el, szalon minőségű kozmetikumokkal és megbízható kozmetikai eszközökkel. Gyere hozzánk és újulj meg nálunk!

Scroll Up

Facebook

Azonnali elérhetőség
Tel:
06-20 / 511 3662
Email:
info@levendularoma.hu