Levendularoma

Kapcsolat

1119 Budapest, Etele u.28.

LevendulAroma | Báj, Szépség, Harmónia | kozmetikumok - kezelések

Gyantázás profival, fájdalommentesen!

gyantázás

gyantázás profi szakemberrel közel sem olyan kellemetlen. Próbáld ki szolgáltatásunkat, és felejtsd el a fájdalmas pillanatokat szőrtelenítés közben!

A szőrtelenítési fajták közül az egyik legkedveltebb megoldásnak számít a gyantázás. Egyesek kedvet kapnak másoktól, és szívesen kipróbálnák ezt a módszert, például borotválkozás helyett, azonban rettegnek a fájdalmas pillanatoktól. Ha az ember szeretné elkerülni a rossz érzetet, a legideálisabb, ha szakemberre bízza magát!

Kozmetikai szalonunkban elérhető a férfi, női gyantázás. Vendégeinket igazi profi szakemberek veszik kezelésbe, akik kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy a lehető legkevesebb kellemetlenséggel járjon a szőrtelenítés. Nálunk mindenki megtapasztalhatja az egyik leghatékonyabb módszer előnyeit.

A női, férfi gyantázást kedvező áron biztosítjuk a vendégeknek. Gyere el hozzánk, bízd magad szakemberre, és szabadulj meg a zavaró szőrszálaktól! Ha időpontot foglalnál, vagy bővebb információkra lenne szükséged, keress bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken!

Scroll Up

Facebook

Azonnali elérhetőség
Tel:
06-20 / 511 3662
Email:
info@levendularoma.hu