Levendularoma

Kapcsolat

1119 Budapest, Etele u.28.

LevendulAroma | Báj, Szépség, Harmónia | kozmetikumok - kezelések

Babor arckezelésen vennél részt?

Babor arckezelés

Babor arckezelés, minőségi szolgáltatás, profi szakemberektől, barátságos, kellemes környezet, próbáld ki nálunk is a népszerű termékeket!

A Babor termékek óriási népszerűségnek örvendenek, nem véletlenül. A készítmények minden szempontból megfelelnek azoknak a követelményeknek, amik manapság felmerülhetnek az arcápolókkal, szérumokkal kapcsolatban. A termékek nem tartalmaznak káros anyagokat, például parabént, és a legjobbat hozzák ki a különböző arckezelésekből, így a szakemberek is szívesen használják munkájukhoz a márka készítményeit. Sok vendég kifejezetten olyan kozmetikust keres, aki rendszeresen alkalmazza a Babor termékeket. Amennyiben Te is ehhez a táborhoz tartozol, és még nem találtad meg a megfelelő szakembert, ne kutass tovább, mert nálunk elérhető a Babor arckezelés!

Mivel tisztában vagyunk azzal, hogy a márka termékei óriási népszerűségnek örvendenek, fontosnak tartottuk, hogy Babor arckezeléseket is biztosítsunk a vendégeknek. A minőségi készítményeknek és a szakszerű ápolásnak köszönhetően még látványosabb eredményt tudunk elérni, garantáljuk, hogy elégedett leszel a munkánkkal.

Ha szeretnél időpontot foglalni az arckezeléshez, keress bennünket a megadott elérhetőségeinken!

Scroll Up

Facebook

Azonnali elérhetőség
Tel:
06-20 / 511 3662
Email:
info@levendularoma.hu