Levendularoma

Kapcsolat

1119 Budapest, Etele u.28.

LevendulAroma | Báj, Szépség, Harmónia | kozmetikumok - kezelések

Arckezelés: ne hanyagold el nyáron sem!

Arckezelés Budapesten

Arckezelés Budapesten hatékonyan, kedvező áron, professzionális termékekkel, könnyen megközelíthető szalonban – jelentkezz be Te is! 

Javában tombol a nyár, az UV sugárzás sok esetben az extrém erős kategóriát is eléri. Ez az időszak megviseli a szervezetünket, és ilyenkor a bőrünk is igényel egy kis plusz törődést. Mindenképp javasolt a megfelelő fényvédők alkalmazása, de érdemes bejelentkezni egy professzionális arckezelésre is, ha a bőröd állapotának romlását tapasztalod. 

Természetesen elengedhetetlen a mindennapos arcápolás, ám a bőrt jobban megviselő időszakokban, mint amilyen a nyár is, időnként célszerű beiktatni egy szakember által végzett arckezelést is. Az ilyen alkalmakkor akár arról is kikérhetjük a kozmetikus véleményét, hogy a mindennapok során milyen készítményt használjunk, mi tenne a legjobbat a bőrünkkel. 

Amennyiben megbízható szalont keresel arckezeléshez Budapesten, a legjobb helyen jársz! Fordulj hozzánk bizalommal akár még ma, és kérj időpontot a megadott elérhetőségeinken! 

Scroll Up

Facebook

Azonnali elérhetőség
Tel:
06-20 / 511 3662
Email:
info@levendularoma.hu