Levendularoma

Kapcsolat

1119 Budapest, Etele u.28.

LevendulAroma | Báj, Szépség, Harmónia | kozmetikumok - kezelések

Kozmetika szép kártya bármilyen kozmetikai kezelésre!

kozmetika szép kártya

kozmetika szép kártya felhasználható bármilyen kozmetikai kezelésre! Jó hír azoknak, akik a szép kártyát szépségápolásra szerették volna felhasználni, de eddig nem tudták. A Széchenyi Pihenő Kártyát és az azon lévő összeget eddig csak meghatározott zsebekre lehetett felhasználni. Ez megváltozott és 2021 április 25-től már a zsebek átjárhatósága lépett érvénybe. A kozmetika szép kártyára tehát akár a Széchenyi Pihenő Kártyán maradt teljes összeg átemelhető. Megszűnik az alszámlákra vonatkozó korlátozás és a zsebek bármelyikében lévő összeg felhasználható tetszőleges területen.

A kozmetikus szép kártyával Te is szépülhetsz a szépségszalonunkban. Gyere el hozzánk és jelentkezz be egy jól megérdemelt arckezelésre! Ne hagyd veszni a kártyádon maradt összeget, használd ki a lehetőséget és költsd el Magadra! Szépülj, töltődj fel, simulj ki valamelyik kozmetikai kezelésünkkel!

kozmetika szép kártyádat egészen ez év december 31-ig felhasználhatod, hogy a tükörbe nézve magabiztosabbnak érezhesd Magadat!

Scroll Up

Facebook

Azonnali elérhetőség
Tel:
06-20 / 511 3662
Email:
info@levendularoma.hu