Levendularoma

Kapcsolat

1119 Budapest, Etele u.28.

LevendulAroma | Báj, Szépség, Harmónia | kozmetikumok - kezelések

AHA hámlasztás: frissítsd fel a bőröd!

aha hámlasztó kezelés

AHA savas kezelés, minőségi kozmetikumokkal, kedvező áron, otthoni kísérletezés helyett bízd magad tapasztalt kozmetikusra!

A téli időszak után a tükörbe nézve sokan elégedetlenek arcbőrük látványával. A fakó, fáradt bőr nagy mértékben rontja az önbizalmat, megjelenést. Ezt a problémát a bőr lassú megújulása, hámlása idézi elő, amit szerencsére könnyedén lehet orvosolni különböző kozmetikumok, kezelések alkalmazásával. Ezek közül az egyik legnépszerűbb az AHA hámlasztás.

Az AHA hámlasztó kezelés tehermentesíti, felfrissíti az arcbőrt. A végeredmény rendkívül látványos, ezután az ember sokkal jobban érezheti magát. A kezeléssel nagy mértékben mérséklődik a ráncképződés, a pórusok mérete csökken, a pigmentfoltok pedig halványulnak.

Az eredményes AHA hámlasztás körültekintést, szakértelmet kíván. Nem lehet a véletlenre bízni a kozmetikumok kiválasztását, alkalmazási sorrendjét, ezért célszerű profi kozmetikust felkeresni. Szalonunk szolgáltatásai között megtalálhatod a kezelést, bízd ránk magad, és legyen ismét üde, friss az arcbőröd! Foglalj időpontot, ehhez pedig keress bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken!

Scroll Up

Facebook

Azonnali elérhetőség
Tel:
06-20 / 511 3662
Email:
info@levendularoma.hu