Levendularoma

Kapcsolat

1119 Budapest, Etele u.28.

LevendulAroma | Báj, Szépség, Harmónia | kozmetikumok - kezelések

Mire figyelj a téli smink elkészítése előtt?

A hideg szél, csapadék erőteljesen igénybe veszi az arcbőrt, ami pedig meg is látszik a felületén. Megviselt állapotú arcbőrre nagyon nehéz tökéletes téli sminket készíteni, ezért nagyon fontos, hogy ezekben a szélsőséges hónapokban nem csupán a szemfestékek, rúzsok minőségére figyelj oda, hanem a megfelelő bőrápolásra is.

Ahhoz, hogy a téli sminked kifogástalan legyen, hetente legalább egyszer radírozd át az arcod. A kemény szemcsés arcradírok helyett inkább a kímélőbb termékeket részesítsd előnyben. Téli időszakban kerüld a magas víztartalmú arcápoló krémeket, helyettük válaszd a magasabb olajtartalmú kozmetikumokat.

A tökéletes téli sminkhez a körültekintő alapozás is fontos. Ilyenkor általában világosabb alapozót kell használni, mint a többi évszakban. Ha tanácstalan vagy a téli alapozó kiválasztásával kapcsolatban, mindenképp kérd ki szakember véleményét, hiszen egy rosszul kiválasztott árnyalattal természetellenes hatást érhetsz el.

Amennyiben nem találtál még szakembert, vagy szeretnéd profira bízni a bőröd hidratálását a tökéletes téli sminkért, fordulj hozzám bizalommal! Foglalj időpontot, ehhez pedig vedd fel velem a kapcsolatot!

Scroll Up

Facebook

Azonnali elérhetőség
Tel:
06-20 / 511 3662
Email:
info@levendularoma.hu