Levendularoma

Kapcsolat

1119 Budapest, Etele u.28.

LevendulAroma | Báj, Szépség, Harmónia | kozmetikumok - kezelések

A téli bőrszárazság megelőzésére és kezelésére is tökéletes választás a téli arckezelés!

A tél egy csodálatos évszak főleg, ha már leesett az első hó és fehérbe borult a táj. Ilyenkor mindenkit magával ragad az ünnepi hangulat, hosszú sétáka parkokban, estére pedig egy hatalmas bögre teával vagy forrócsokival lehet bebújni a paplan alá. De vannak ezeknek az idilli hónapoknak hátrányai is! Mint minden évszaknak, a télnek is megvannak azok a sajátságos tulajdonságai, amik hatással vannak a bőrünkre is. Így, hogy itt a hűvös idő Te is gyakran érzed azt, hogy húzódik az arcbőröd, ha pedig végig simítod akkor pergamenes és száraz a tapintása? Akkor Neked is jól jönne néhány téli arckezelés!

Télen a hideg, az otthonunkban lévő száraz levegő különösen igénybe veszi bőrünket, és rossz belegondolni, hogy ahogy az utcára lépünk, az eső fuvallattól máris viszketni kezd az arcunk és egész idő alatt csípi fogja a hideg. De létezik számos téli arckezelés, aminek segítségével búcsút inthetünk ennek az egész borzalomnak, hogy újra önfeledten élvezhessük az évszak csodáit! A téli arckezelésekkel tökéletesen lehet kezelni azt a problémát is, amit a hideg okoz, mégpedig, hogy a pórusaink összehúzódnak védekezésül a hideg ellen. Ez alapvetően nem lenne rossz dolog, de a bőrünk természetes nedvességtartalma sem tart ki örökké, a zártabb pórusok miatt pedig a felszívóképessége is csökken, ami könnyen hámláshoz vezethet. Ezt az évszak kreálta bőrszárazságot téli arckezelésekkel a legegyszerűbb eltűntetni, de a megelőzésre is kiválóan alkalmasak! Habár számtalan otthoni módszer is létezik a megfelelő hidratáltság elérésére, de ha bizonytalan vagy abban, hogy mi is lenne számodra a legmegfelelőbb, akkor mindenképpen keress fel egy szakembert!

Gyere el hozzám Te is, ismerd meg a téli arckezeléseket, hogy ne legyen több problémád a bőröddel és felszabadultan élvezhesd ezeket a varázslatos hónapokat! Ha szeretnél többet megtudni arról, hogy hogyan is lehetek a segítségedre, milyen téli arckezelések közül választhat, akkor kérdezz tőlem bátran a honlapomon megadott elérhetőségeim bármelyikén!

Scroll Up

Facebook

Azonnali elérhetőség
Tel:
06-20 / 511 3662
Email:
info@levendularoma.hu