Levendularoma

Kapcsolat

1119 Budapest, Etele u.28.

LevendulAroma | Báj, Szépség, Harmónia | kozmetikumok - kezelések

Légy visszajáró vendége 11. kerületi kozmetikámnak!

Lássuk be, hogy egy jó kozmetikusra minden nőnek szüksége lenne, aki nem született olyan különlegesen szerencsés arcbőrrel, hogy sose legyen rá gondja. Egy szép, ápolt arc rendkívül sok mindenről árulkodik, akinek pedig fontos a megjelenése az legalább minden hónapban egyszer áldoz erre a célra a szabadidejéből és elmegy egy kozmetikába. De vajon mitől jó egy kozmetika, mi alapján érdemes kiválasztani azt a helyet, ahová ezentúl rendszeresen szeretnénk eljárni?

Mindenekelőtt ez is bizalmi kérdés, mert nem mindegy, hogy ki az a szakember, akire rá merjük bízni a bőrünket, ráadásul a legfeltűnőbb helyen, az arcunkon. Sokszor előfordulhat, hogy a testünk egyéb ruházatunk által könnyedén elfedhető területeit érintő kezeléseket bátran több helyen is kipróbáljuk. Ha pedig valami nem a várt szerint alakul, akkor persze nem kellemes, de még mindig könnyen palástolható tapasztalatra teszünk szert és többet nem megyünk arra a helyre. Egy kozmetikában csalódni viszont látványos eredménnyel jár! Érdemes már belépéskor megfigyelni a kozmetikus bőrét, mert ha ápolatlan, akkor az bizony sokat elmond róla! Ha kizárólag készen kapható, tartósítószerekkel teletömött készítményekkel dolgozik, érdemes elgondolkodnod, hogy vissza akarsz-e menni, mert szükségesek az ilyen termékek is, de nem kizárólagosan! Kozmetikám a 11. kerületben maga a nyugalom szigete, ahol szakértő kezek között szépülhetsz, már az első alkalom után olyan érzésed lesz, mintha mindig is ide jártál volna! Ez pedig nagyon fontos a kozmetika kiválasztásánál, hiszen megfelelően el kell tudnod lazulni a különböző kezelések alatt, így nem csak a tested, de a lelked is pihenhet egy kicsit a napi rohanás után. Azért is jó egy 11. kerületi kozmetika, mert tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető, a pihentető élmény után nem kell sokat sétálnod!

Ha egy jó atmoszférával rendelkező 11. kerületi kozmetikát keresel ahová alig várod, hogy visszamehess, akkor látogass el hozzám! Kérdéseid lennének az általam használt készítményekről és az igénybe vehető kezelésekről? Bátran vedd fel velem a kapcsolatot a honlapomon feltüntetett elérhetőségeken!

Scroll Up

Facebook

Azonnali elérhetőség
Tel:
06-20 / 511 3662
Email:
info@levendularoma.hu