Levendularoma

Kapcsolat

1119 Budapest, Etele u.28.

LevendulAroma | Báj, Szépség, Harmónia | kozmetikumok - kezelések

Mire kell figyelni a menyasszonyi smink készítése előtt?

Természetes, hogy a hölgyek kifogástalanul szeretnének megjelenni az oltárnál, amihez hozzátartozik a tökéletes menyasszonyi smink is. Ahhoz, hogy hibátlan legyen, és az egész lakodalom ideje alatt kitartson, több tényezőre is oda kell figyelni a menyasszonyi smink készítésekor.

Az első és legfontosabb, még a menyasszonyi smink készítése előtt, hogy a nagy napot megelőző hetekben a leendő feleség fordítson kellő figyelmet az arcápolásra. Csak tökéletesen előkészített bőrre lehet természetes hatású, kifogástalan menyasszonyi sminket készíteni. Rengeteg szépségápolási termék áll rendelkezésre a bőr előkészítéséhez. Érdemes bőrradírozással kezdeni az ápolást azért, hogy az elhalt hámsejtek eltűnjenek, ezután pedig mélyen tápáló szérumokat ajánlott alkalmazni. Ha a menyasszony tanácstalan azzal kapcsolatban, hogy milyen termékeket használjon a bőr előkészítéséhez, érdemes szakember tanácsát kikérni. Az esküvőt megelőző időszak alatt pedig az otthoni ápolás mellett érdemes szakemberhez is elmenni egy teljes arckezelésre, így a menyasszonyi smink készítésekor valóban kifogástalan eredmény születhet. A menyasszony az étrendjén is változtathat azért, hogy bőre tökéletes legyen az esküvő napjára: kerülje az olajos, zsíros ételeket, és lehetőleg fogyasszon megfelelő mennyiségben vizet.

A menyasszonyi smink készítésekor ezen kívül a felhasznált sminktermékek minőségét is szükséges megvizsgálni, és azt, hogy az ara nem allergiás-e valamilyen összetevőre. Nincs is kellemetlenebb egy begyulladt szemnél, főleg a nagy napon. Éppen ezért érdemes a menyasszonyi smink készítésével kapcsolatban már az elejétől kezdve szakember közreműködését kérni, akivel a sminkpróbától kezdve, a bőr előkészítésén át, a megfelelő termékek kiválasztásáig mindent meg lehet valósítani.

Ha Te is profi segítségét kérnéd a menyasszonyi smink készítésével kapcsolatban, keress bennünket bizalommal elérhetőségeinken! Velünk valóban tökéletes lehet a megjelenésed a nagy napon!

Scroll Up

Facebook

Azonnali elérhetőség
Tel:
06-20 / 511 3662
Email:
info@levendularoma.hu