Levendularoma

Kapcsolat

1119 Budapest, Etele u.28.

LevendulAroma | Báj, Szépség, Harmónia | kozmetikumok - kezelések

Miért bízd a mennyasszony smink készítését profira?

Természetes, hogy a hölgyek menyasszonyként a maximumot szeretnék kihozni magukból. Ilyenkor sokan főként a menyasszonyi ruhára fókuszálnak, azonban nem szabad megfeledkezni a sminkről sem! A menyasszonyi sminknek ugyanúgy tökéletesnek kell lennie, mint a ruhának és a kiegészítőknek, éppen ezért az elkészítését nem lehet a véletlenre bízni; jobb, ha a mennyasszonyi smink készítéséhez profi sminkest kér fel a házasulandó hölgy!

A menyasszonyi smink készítését több okból kifolyólag is fontos profira bízni. Egy tapasztalt, felkészült sminkes rengeteg olyan tényezőt vesz figyelembe a mennyasszonyi smink készítésekor, amire az ember nem is gondolna. Például figyelembe veszi, hogy melyik színtípus-tábort erősíted. Nem feledkezik meg az arcformádról, és arról sem, hogy milyen színű és fazonú ruhát fogsz viselni a nagy napon. Természetesen a profi sminkes szem előtt tartja az egyéniségedet és a kívánságaidat is. Ha Te lágyabb, természetesebb sminkre vágysz, vagy szeretnéd kiemelni a szemedet, a profi sminkes ehhez biztosan alkalmazkodni fog, és a legjobbat nyújtja majd számodra. Egy tapasztalt szakember biztosítja számodra a sminkpróbát, ahol ki tudjátok kísérletezni, mi az, ami a legjobban áll Neked.

Mivel a lakodalom eltarthat reggelig is akár, a sminknek ehhez igazodnia kell. A profi szakember a menyasszonyi sminkek készítéséhez ezért professzionális, tartós sminktermékeket használ fel, ennek köszönhetően nem kell attól tartanod, hogy egy megható pillanattól szétfolyna a festék a szemeden, vagy a rúzsod elkenődne egy pohár ital elfogyasztása után.

Amennyiben hamarosan kimondod a boldogító igent, de még nem találtál profi sminkest, aki gondoskodna menyasszonyi sminked elkészítéséről, ne kutass tovább, ugyanis jó helyen jársz! Mi elkészítjük neked álmaid sminkjét, így a legjobbat hozhatod ki magadból életed egyik legfontosabb napján. Ha igénybe vennéd szolgáltatásunkat a menyasszonyi smink készítésével kapcsolatban, keress bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

Scroll Up

Facebook

Azonnali elérhetőség
Tel:
06-20 / 511 3662
Email:
info@levendularoma.hu