Levendularoma

Kapcsolat

1119 Budapest, Etele u.28.

LevendulAroma | Báj, Szépség, Harmónia | kozmetikumok - kezelések

Selymesen sima nyári lábak gyantázással!

Ápoltnak, szépnek, igényeseknek lenni természetesen egész évben fontos, de ha szőrtelenítésről van szó, a nyári szezonban biztosan mindenki jobban odafigyel rá. A selymesen sima, szőrtelen láb, illetve az egyéb testfelületek a modern kor társadalmában alapvető követelményét képezik az igényes megjelenésnek. A szőrtelenítés egyik népszerű módja a gyantázás.

A gyantázásnál vannak gyorsabb és fájdalommentesebb módszerek, de cserébe ez az egyike a legtartósabb eredménnyel bíró szőrtelenítési típusoknak. Különösen akkor bízhatunk a megfelelő eredményben, ha a gyantázás műveletét profi kozmetikusra bízzuk rá. A szakember már elég gyakorlattal rendelkezik ahhoz, hogy tudja mit és hogyan kell csinálnia a tökéletes simaság elérése érdekében. Képes arra, hogy a legkisebb fájdalmat okozza és a simaság emellett valóban tartós, hetekig megmaradó legyen.

Fordulj hozzánk bizalommal és vedd igénybe szalonunk szolgáltatásait gyantázáshoz kapcsolódóan is! Miért vesződnél egy ilyen kényes művelettel otthon, a fürdőszobában, amikor kényelmes és igényes körülmények között is rábízhatod ezt egy gyakorlott kozmetikusra? Ahelyett, hogy felfordulást csinálnál az otthonodban, takarítanod kellene és még ügyetlenkedni is a gyantázó készlettel, inkább kérj időpontot és jóval egyszerűbben megúszhatod a dolgot!

A gyantázás egyik nagy előnye, hogy nem kell naponta elvégeztetni, mivel a szőrszálakat gyökerüknél fogva távolítjuk el. Néhány hetente elég időpontért bejelentkezni szalonunkba, ahol színvonalas szolgáltatásban lesz részed. Két kezelés között pedig gondtalanul élvezheted a tökéletesen sima bőr luxusát!

Amennyiben láb, comb, bikini fazon, hónalj,  kar szőrtelenítésére van szükséged, keresd szalonunkat bizalommal! Kedvező árakon végzünk gyantázást minőségi eszközökkel és minden esetben igényes, higiénikus környezetben, hiszen nekünk a vendég az első! Jelentkezz be gyantázásra a honlapunkon közzétett elérhetőségeink egyikén és lépj a nyárba selymesen sima, szőrtelen bőrrel!

Scroll Up

Facebook

Azonnali elérhetőség
Tel:
06-20 / 511 3662
Email:
info@levendularoma.hu