Levendularoma

Kapcsolat

1119 Budapest, Etele u.28.

LevendulAroma | Báj, Szépség, Harmónia | kozmetikumok - kezelések

Modern arckezelések a fiatalos arcbőrért: ultrahangos kezelés, mezoterápia

Az idő nem múlik el nyomtalanul; hiába is szeretnénk, hogy ugyanolyan fiatalok maradjunk, mint húsz évesen, ez nem lehetséges. Ahogyan az évek gyűlnek, úgy rakódik a nyomuk az arcunkra. A bőr fokozatosan elveszti a rugalmasságát, megjelennek a mimikai ráncok a szemek és a száj sarkában, a szemöldök vonalában. A bőr már nem tud olyan gyorsan regenerálódni, lassan veszít tömörségéből, fakóbb, érdesebb lesz a felülete.

A kozmetikai ipar mindent megtesz azért, hogy lelassítsa ezt a folyamatot, és visszaadja a bőr fiatalságát. A különféle arckezelések természetes hatóanyagok és modern eszközök együttes bevetésével képesek javítani a bőr állapotán. Szalonunkban ilyen arckezelésekből válogathatnak vendégeink. Az egyik, amit ajánlani tudunk, a mezoterápiás arckezelés.

A mezoterápia egy elektrokozmetikai eljárás, aminek a lényege, hogy a különböző hatóanyagokat mélyen a bőrbe juttatják, ahol azok maximálisan képesek kifejteni a bőrre gyakorolt, pozitív hatásukat. Az erre tervezett eszközzel, tű nélkül lehet pontosan oda juttatni a hatóanyagot, ahol szükség van rá. Az arckezelés halványítja a ráncokat, feszesíti a bőrt és visszaadja a rugalmasságot. Rendszeres arckezeléssel valóban észrevehetővé válik az eredmény.

A másik arckezelés, amit ajánlunk vendégeinknek, az ultrahangos kezelés. Az ultrahang az emberi fül számára nem érzékelhető rezgés, amit a bőrápolásban is lehet hasznosítani. Az erre kifejlesztett eszközzel az arcbőr sejtjei mozgásba jönnek és hőt termelnek, megélénkülnek az anyagcsere folyamatok, beindul a kollagén termelés. Az ultrahangos eszköz működtetésével egyidejűleg hatóanyagokat is juttatnak a bőrbe, méghozzá annak mélyebb rétegeibe, ami így maradéktalanul kifejti hatását.

Amennyiben szeretnéd igénybe venni szalonunk arckezeléseinek egyikét, lépj kapcsolatba velünk a honlapunkon található elérhetőségek egyikén! Tudj meg többet a részletekről és egyeztess velünk időpontot a választott arckezelés csomagra!

Scroll Up

Facebook

Azonnali elérhetőség
Tel:
06-20 / 511 3662
Email:
info@levendularoma.hu