Levendularoma

Kapcsolat

1119 Budapest, Etele u.28.

LevendulAroma | Báj, Szépség, Harmónia | kozmetikumok - kezelések

Milyen arckezeléseket érdemes tavasszal igénybe venned?

Vitathatatlan, hogy a téli időszak nemcsak a szervezetet viseli meg, hanem az arcbőrt is. Az extrém hideg hatására az erek összehúzódnak annak érdekében, hogy megőrizzék a hőt. A bőr vérellátása így csökken, emiatt pedig kevesebb oxigénhez és tápanyaghoz jut. Ennek tudatában nem csoda, hogy tél végére a legtöbb embernek szürke és fakó az arcbőre. Szerencsére a tél már elköszönőben van, így elérkezett az ideje annak, hogy színt adj bőrödnek, amihez különböző arckezeléseket vehetsz igénybe.

Az utóbbi időben rengeteget hallhattál a légszennyezettségről, így érdemes a tavaszt egy arctisztító kezeléssel indítanod. Amikor az arctisztítás megtörtént, akkor következhet a vitalizáló arckezelés, ami felfrissíti és hidratálja a bőrödet, így az sokkal egészségesebbé válik.

Ha tél után azt tapasztalod, hogy bőröd petyhüdtebb, érdemes beiktatnod tavasszal egy regeneráló arckezelést is, amivel visszanyerheted bőröd feszességét. A végeredménnyel garantáltan elégedett leszel!

Nyerd vissza bőröd egészségét arckezeléseim valamelyikével! Szolgáltatásaim igénybevételéhez vedd fel velem a kapcsolatot elérhetőségeimen!

Scroll Up

Facebook

Azonnali elérhetőség
Tel:
06-20 / 511 3662
Email:
info@levendularoma.hu