Levendularoma

Kapcsolat

1119 Budapest, Etele u.28.

LevendulAroma | Báj, Szépség, Harmónia | kozmetikumok - kezelések

Új szolgáltatás 11. kerületi kozmetikámban: pedikűr, műköröm készítés!

Új szolgáltatás 11. kerületi kozmetikámban: pedikűr, műköröm készítés!

11. kerületi kozmetikámmal kapcsolatban fontosnak tartom a folyamatos megújulást, ugyanis csak így lehet kiszolgálni a vendégek igényeit a szolgáltatásokkal kapcsolatban. Mostantól nemcsak hatékony arckezelésekkel várom a szépülni vágyókat, hanem pedikűr, műköröm készítő szolgáltatással is!

Mivel a kifogástalan, igényes megjelenéshez hozzátartozik az ápolt kéz és köröm, fontosnak tartottam 11. kerületi kozmetikám szolgáltatásait ebbe az irányba bővíteni. Az újdonságnak köszönhetően, ha már arckezelésre is betérsz hozzám, nem kell máshová menned azért, hogy ápolt legyen a kézfejed, hanem egyszerűen csak át kell fáradnod egy másik helyiségbe és máris csodálatos körmöket varázsolunk Neked.

11.kerületi kozmetikámban a pedikűr, műköröm készítő szolgáltatás színvonalas, korszerű, valóban a vendégek igényeit szolgálja. Legyél az elsők között, aki kipróbálja az újdonságot! Ha további kérdéseid lennének a szolgáltatással kapcsolatban, vagy bejelentkeznél, fordulj hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!

Scroll Up

Facebook

Azonnali elérhetőség
Tel:
06-20 / 511 3662
Email:
info@levendularoma.hu