Levendularoma

Kapcsolat

1119 Budapest, Etele u.28.

LevendulAroma | Báj, Szépség, Harmónia | kozmetikumok - kezelések

Hölgyek figyelem! Lakossági sminktanfolyam indul a LevendulAroma Kozmetikában!

Hölgyek figyelem! Lakossági sminktanfolyam indul a LevendulAroma Kozmetikában!

A hölgyek igényes megjelenéséhez szorosan hozzákapcsolódik a tökéletesen kivitelezett smink. Azonban nem mindenkinek van kedve különféle praktikákat elsajátítani vagy türelme kikísérletezni, hogy mi az, ami valóban jól áll, ezért a többség inkább időhúzásként tekint ennek folyamatára. Ha Neked is gyakorta meggyűlik a bajod a sminkeléssel, és szeretnéd megtudni, hogy mi az, ami jól állna Neked, gyere el a lakossági sminktanfolyamunkra!

A lakossági sminktanfolyamunk kifejezetten azon hölgyek számára ajánlott, akik szépségszalonunk környezetében élnek és szeretnék elsajátítani az alapvető sminkelés tökéletes technikáját. Az oktatás során sok mindenről tájékozódhatsz, így hasznos információkkal térhetsz haza, amit nemcsak saját magadon, hanem akár másokon is kipróbálhatsz. A lakossági sminktanfolyamunk családias, barátságos környezetben kerül megrendezésre, így nemcsak a tudásodat gazdagíthatod, hanem akár új ismeretségeket is köthetsz a környékbéli hölgyekkel.

Várunk szeretettel a lakossági sminktanfolyamunkon! A jelentkezéshez vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén!

Scroll Up

Facebook

Azonnali elérhetőség
Tel:
06-20 / 511 3662
Email:
info@levendularoma.hu