Levendularoma

Kapcsolat

1119 Budapest, Etele u.28.

LevendulAroma | Báj, Szépség, Harmónia | kozmetikumok - kezelések

Babor kozmetika: Ismerkedj meg a készítményekkel!

Babor kozmetika: Ismerkedj meg a készítményekkel!

Manapság egyre több kozmetikustól lehet hallani a Babor termékekről, nem véletlenül, hiszen rendkívül megbízható kozmetikai termékeket biztosít a gyártó. Ezekkel szívesen dolgoznak a szakemberek, hiszen így valóban hatékony kezeléseket biztosíthatnak a vendégek számára. Mivel mi is tisztában vagyunk a termékek színvonalával, Babor kozmetikánkban ezeket a készítményeket használjuk!

Babor kozmetikánkban a szakemberek tudják, hogy nemcsak a jól bevált szépségápolási technikákra van szükség, hanem a magas színvonalat képviselő kozmetikai termékekre is, ezt pedig csakis a Babor képes nyújtani. A Babor termékek sikerének titka, hogy koncentrált, aktív összetevőkből állnak, amelyek tökéletes alapot biztosítanak a bőr intenzív ápolásához, az egyéni igényeknek megfelelően, emellett pedig az is jelzi a termékek megbízhatóságát, hogy orvoskozmetológiai besorolást kaptak.

Babor kozmetikánkban minden a vendégekért van. Tapasztald meg Te is a márka termékeinek ápolását, ehhez pedig látogass el hozzánk! Bejelentkezéshez vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén!

Scroll Up

Facebook

Azonnali elérhetőség
Tel:
06-20 / 511 3662
Email:
info@levendularoma.hu