Levendularoma

Kapcsolat

1119 Budapest, Etele u.28.

LevendulAroma | Báj, Szépség, Harmónia | kozmetikumok - kezelések

Modern és kedvező kozmetikai szolgáltatásokat keresel? Térj be budapesti szépségszalonomba!

Modern és kedvező kozmetikai szolgáltatásokat keresel? Térj be budapesti szépségszalonomba!

Manapság, ha valaki kozmetikai szolgáltatást szeretne igénybe venni, elsősorban azokat a szépségszalonokat részesíti előnyben, ahol modern és hatékony kezelések várják. Ha Te is ilyen helyet keresel, azonban még nem lelted meg az ideális kozmetikát, van számodra egy jó hírem, ugyanis budapesti, 11. kerületi szépségszalonomban mindezt biztosítom számodra!

Budapesti, 11. kerületi szépségszalonomban nagy hangsúlyt fektetek a szolgáltatások, kezelések minőségére, továbbá a vonzó ajánlatokra, így, ha mellettem döntesz, nem csak energiával töltheted fel a testedet és a lelkedet, hanem anyagilag is előnyökre tehetsz szert. Modern kezeléseimet naprakész tudással biztosítom, és folyamatosan arra törekszem, hogy bővítsem is annak érdekében, hogy minél színvonalasabb szolgáltatásokkal várhassam a szépülni vágyó vendégeket.

Most, ha bejelentkezel hozzám, felkészítem a bőrödet a nyári időszakra! Várom jelentkezésedet, ehhez pedig keresd bizalommal budapesti, 11. kerületi szépségszalonomat elérhetőségeimen!

Scroll Up

Facebook

Azonnali elérhetőség
Tel:
06-20 / 511 3662
Email:
info@levendularoma.hu